Počuli ste už o niekom, kto by nemal rád kombináciu čokolády a kokosu?
Recepty
Originálne recepty na prípravu chutných polievok, hlavných jedál, koláčov a zákuskov. Inšpirujte sa a vyskúšajte si prípravu niektorého z nich.
Výborné jedlo, typické pre našich susedov Čechov, sa aj v slovenských domácnostiach pomerne často podáva ako klasický nedeľný hlavný chod. Ak by ste si radi na ňom pochutnali, no bojíte sa jeho prípravy, lebo sa vám zdá komplikovaná, vedzte, že to nie je nič ťažké. Teda v prípade, ak si pomôžete knedľou z obchodu alebo od šikovnej gazdinky. Knedľa je asi najťažšou časťou prípravy tohoto jedla.
Ľahký a chutný mramorový koláč s černicami, ktorého príprava vám nezaberie viac ako 15 minút.
Nech vás tekvica v recepte neodradí, lebo práve tá dodáva hniezdam šťavnatosť. Tieto tekvicovo-škoricové hniezda si zamilujete. budú sa vám doslova rozplývať na jazyku.
Máte problém s plesňami na stene? Pozrite si návod ako sa ich natrvalo zbaviť.
Tekvicová sezóna je tu a s ňou aj chuť na teplé polievky. Stačí spojiť tieto dve skutočnosti a pretaviť ich do výbornej tekvicovej polievky.
S poslednými malinami, a aj s letom, rozlúčte sa týmto úžasným koláčom, čo hýbe svetom.
Ak máte radi súhru chutí, ktorá je typická pre pizzu – spojenie syra, paradajkovej omáčky, byliniek, šunky, kukurice či olív, a zároveň by ste radi vyskúšali aj niečo iné ako klasickú pizzu, skúste si pripraviť pizzové trojuholníky z lístkového cesta. Tento rýchly a chutný recept poslúži aj v prípade nečakanej návštevy – výborne doplní posedenie pri víne či pive alebo rodinné oslavy.
Tiež patríte medzi milovníkov výbornej kombinácie chutí banánu a čokolády? Ak áno a máte radi jednoduché recepty – čiže žiadne zložité plnky či mnohovrstevné koláče, skúste si s nami pripraviť tento skutočne jednoduchý, ale chuťovo výborný dezert, ktorý v sebe spája jemnú chuť smotanového vanilkového krému, čerstvých banánov a čokolády.
Obľubujete tradičné langoše a radi by ste si ich urobili doma? Prinášame vám jednoduchý recept, vďaka ktorému si zvládnete pripraviť nadýchané, mäkké a chutné langoše, ktoré po vychladnutí nestvrdnú a je možné ich ohriať a jesť aj na druhý deň. Najchutnejšie sú však samozrejme čerstvé.
Bublanina, ktorá je nenáročná na prípravu, a ktorá vás prekvapí svojou jemnou piškótovou štruktúrou. Najlepšie chutí s čerstvým kyseľkavým drobným ovocím.
Chutné zemiaková pagáčiky, ktoré sú mäkké a neodolateľné aj na druhý deň.
Kde sa diskutuje