Postav dom, zasaď strom

Hobby magazín Postav dom, zasaď strom 2020

V sobotu 27. júna vám v našej pravidelnej záhradkárskej Poradni odpovieme na vaše otázky, odborník na náradie nám predstaví jeden multifunkčný prístroj na širokú škálu činností, dozvieme sa, že drevokazné huby majú aj antibakteriálne a proti vírusové účinky, Tibor pre nás vyrobí veľmi elegantný drevený lopár vhodný na letné grilovačky a s Hankou Sekulovou sa naučíme pestovať a spracovávať nezvyčajné druhy byliniek.

Hobby magazín Postav dom, zasaď strom vysiela RTVS v premiére na Jednotke každú sobotu o 18:30. Moderátori relácie sú Kristína Farkašová, Michaela Majerníková a Marcel Ochránek.

Moderátori relácie sú Kristína Farkašová, Michaela Majerníková a Marcel Ochránek.
Moderátori relácie sú Kristína Farkašová, Michaela Majerníková a Marcel Ochránek. |

Magazín pre všetkých, ktorí sa radi púšťajú do budovania a prerábania, ale tiež pre tých, ktorí si všeličo vyrobia sami, doma či na záhrade. Relácia predstavuje rôzne zaujímavé, kreatívne a nenáročné koníčky, ktoré dokážu ľuďom vyplniť zmysluplne voľný čas a zároveň v rodinách vyčariť atmosféru pohody a radosti.

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.