/ Recepty /

Tatársky biftek z húb

Tatársky biftek z húb

Hubárska sezóna stále neskončila, využite pekného jesenného počasia a vybehnite do lesa. Odmenou vám môže byť pestrá nádielka húb a chutná večera. Skúšali ste už hubový tatarák?

Hubový tatarák

1 kg húb
10 kyslých uhoriek
1 PL sladkej papriky
1 ČL korenia
6 strúčikov cesnaku
1 ČL sójovej omáčky
4 PL oleja
1 PL vegety
3 ks väčších cibúľ
6 PL plnotučnej horčice
1 ČL čili papriky
1 ČL kari
2 žĺtky
1 ČL worchesterskej omáčky
1 ČL soli

Hubový tatarák

Postup:

-1 cibuľu nakrájame a speníme na oleji, pridáme nakrájané huby a podusíme

-necháme vychladnúť a rozmixujeme

– ostatné prísady pokrájame, pridáme do zmesi a dochutíme

– podávame s cesnakovou hriankou

Za zaslanie receptu ďakujeme pánovi Horváthovi z Bratislavy, ktorého sme vyžrebovali a získava od nás polročné predplatné časopisu Urob si sám.

Ďalšie zaujímavé tipy na recepty z húb nájdete tu:

http://urobsisam.topky.sk/recepty/5-videotipov-hriby-na-tanieri

Máte aj vy nejaký zaujímavý recept, ktorým by ste sa chceli pochváliť? Neváhajte, pošlite nám na mail ussportal@jaga.sk nafotený postup prípravy s finálnym výsledkom, a aj vy budete mať šancu získať hodnoté ceny.

 

Komentáre

  1. Biftek /beefsteak/ je hovädzie mäso, tak ako môžeš niečo z húb nazvať biftekom. Skôr by som to nazval maglajz!

Pridať komentár

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám ani na ňu nebudeme nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov. Ak sa vám nechce zakaždým zadávať prezývku a email, využite možnosť bezplatnej registrácie.