Tatársky biftek z húb

Tatársky biftek z húb

Hubárska sezóna stále neskončila, využite pekného jesenného počasia a vybehnite do lesa. Odmenou vám môže byť pestrá nádielka húb a chutná večera. Skúšali ste už hubový tatarák?

Hubový tatarák

1 kg húb
10 kyslých uhoriek
1 PL sladkej papriky
1 ČL korenia
6 strúčikov cesnaku
1 ČL sójovej omáčky
4 PL oleja
1 PL vegety
3 ks väčších cibúľ
6 PL plnotučnej horčice
1 ČL čili papriky
1 ČL kari
2 žĺtky
1 ČL worchesterskej omáčky
1 ČL soli

Hubový tatarák

Postup:

-1 cibuľu nakrájame a speníme na oleji, pridáme nakrájané huby a podusíme

-necháme vychladnúť a rozmixujeme

– ostatné prísady pokrájame, pridáme do zmesi a dochutíme

– podávame s cesnakovou hriankou

Za zaslanie receptu ďakujeme pánovi Horváthovi z Bratislavy, ktorého sme vyžrebovali a získava od nás polročné predplatné časopisu Urob si sám.

Ďalšie zaujímavé tipy na recepty z húb nájdete tu:

http://urobsisam.topky.sk/recepty/5-videotipov-hriby-na-tanieri

Máte aj vy nejaký zaujímavý recept, ktorým by ste sa chceli pochváliť? Neváhajte, pošlite nám na mail ussportal@jaga.sk nafotený postup prípravy s finálnym výsledkom, a aj vy budete mať šancu získať hodnoté ceny.

 

  1. empe says:

    Biftek /beefsteak/ je hovädzie mäso, tak ako môžeš niečo z húb nazvať biftekom. Skôr by som to nazval maglajz!

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje