Tak toto je dosť zlé, nehovorím, že ja doma všetko robím v rukavičkách, ale toto je už príliš a ešte sa s tým aj pochváli na internete. A do majonézového šalátu v žiadnom prípade nepatrí worcestrová omáčka a tej majonézy by som tam tiež toľko nedala a zase naopak takej smotánky tam bolo veľmi málo a tie zemiačky potom nemajú čo piť a šalátik je veľmi suchý. Ja majonézu nedávam vôbec ale dám tatarskú omáčku (čo by tiež nemalo byť ale to je určite menší hriech ako za kýbel majonézy) 🙂
Bléééééé, grciam, nemá varechu? Šalát akurát tak na husté behanie spojené s riedkym. Sladkú smotanu, kyslú smotanu, kyslú vodu z uhoriek, ochutenú majonézu, horčicu, worčester, cibuľu krájanú aj mletú, detto uhorky, holými rukami miešať? Je to nechutné už na to pozerať a nieto ešte jesť.
Pri používaní tejto stránky spracúvame cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v prehliadači. Viac infoSúhlasím
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
humusak, naco je vareska
máš pravdu aj ja keď som to videl, a vedel ako to robí tak sa toho šalátu ani nedotknem…aspoň rukavice si mohol dať bleeeeeeeeeee
Možno si ich na rozdiel od teba pred varením zvykne umyť.
Tak toto je dosť zlé, nehovorím, že ja doma všetko robím v rukavičkách, ale toto je už príliš a ešte sa s tým aj pochváli na internete. A do majonézového šalátu v žiadnom prípade nepatrí worcestrová omáčka a tej majonézy by som tam tiež toľko nedala a zase naopak takej smotánky tam bolo veľmi málo a tie zemiačky potom nemajú čo piť a šalátik je veľmi suchý. Ja majonézu nedávam vôbec ale dám tatarskú omáčku (čo by tiež nemalo byť ale to je určite menší hriech ako za kýbel majonézy) 🙂
Pekne,ako ,,mašurkám“ obed.
Fuj, ako sviniam pomyje keby robil…
Bléééééé, grciam, nemá varechu?
Šalát akurát tak na husté behanie spojené s riedkym. Sladkú smotanu, kyslú smotanu, kyslú vodu z uhoriek, ochutenú majonézu, horčicu, worčester, cibuľu krájanú aj mletú, detto uhorky, holými rukami miešať?
Je to nechutné už na to pozerať a nieto ešte jesť.
Haha, smejem sa, presne ho takto mackam v rukach – lepsie sa uzere a je to zabava, len mam iny recept 😉