Paprikosi

paprikosi

Dekoratívny stromček so sladkasto-korenistými, mnohotvárne zužitkovateľnými plodmi. Použite v surovom stave do šalátov, plniek, uložte na zimu, duste, varte, pečte, sušte, alebo ju vysušenú pomelte.

Za svoju typickú chuť vďačí paprika éterickým olejom. Nízkokalorická paprika je bohatým zdrojom vitamínu C, minerálnych látok, ako napríklad draslík, horčík a vápnik. Konzumáciou papriky je možné predísť infekciám a reumatickým ochoreniam.

Viac na www.sieberz.sk

Komentáre

Pridaj komentár

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám ani na ňu nebudeme nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov. Ak sa vám nechce zakaždým zadávať prezývku a email, využite možnosť bezplatnej registrácie.