Potešte svoju rodinu chutnými domácimi šiškami.
Recepty
Originálne recepty na prípravu chutných polievok, hlavných jedál, koláčov a zákuskov. Inšpirujte sa a vyskúšajte si prípravu niektorého z nich.
Príjemná kyselkavá chuť pomarančovej plnky v spojení s lahodným šľahačkovým krémom. Tak to sú viedenské rezy.
Zabuchnúť dvere za zimným obdobím plným tukov a cukrov nie je jednoduché, no nabrať znovu energiu a prečistiť si organizmus je dôležité.
Jedinečný taliansky dezert, ktorý len málokto nikdy neochutnal. Prijmite výzvu a pripravte si tiramisu vlastnými rukami. Ako na to?
Chuť typickú pre bryndzové mňamky asi netreba nejako zvlášť predstavovať. Kto má rád bryndzu, isto si vie predstaviť výbornú chuť týchto tyčiniek aj sám. Pridaný varený zemiak robí cesto vláčnejším, mäkším. Je veľmi jemné a chutné.
Pripravte si svoje vlastné domáce grilážky, klasický karamelový dezert s jemnou oplátkou, ktorý na našich stoloch pretrváva už desaťročia.
Kakaovú, jemne korenistú, piškótu prikrýva osviežujúca jablková plnka. Krémová plnka z mascarpone, dochutená vaječným koňakom, príjemne kontruje osviežujúcej jablkovej plnke.
Mandle, škorica, med, citrón... Už zloženie napovedá, že sa jedná o skvelú cukrovinku. Skúste aj vy tieto jednoduché, nenáročné a chutné hviezdičky.
Tieto domáce marcipánové bonbóny v čokoláde sú výborným doplnkom ostatných vianočných cukroviniek na vašom stole.
Úžasný pudingovo-tvarohový krém doplnený mandarínkami na ľahkej nadýchanej orechovej piškóte, a toto všetko zavŕšené šľahačkovou prikrývkou.
Nekupujte pečivo, upečte si vlastné! Napríklad tieto jednoduché, chutné a voňavé žemličky z celozrnnej múky. Ich príprava vám naozaj nezaberie veľa času a výsledok nesklame.
V deň upečenia sú jemné ako páperie, a ešte aj na štvrtý deň si svoju mäkkosť zachovávajú. Neveríte? Skúste si vynikajúce „Klausove“ rožky plnené tvarohom upiecť podľa nášho receptu.
Kde sa diskutuje