Orechový suchár

20.02.2012
20.02.2012 (1) (4)
Orechový suchár
Skúšali ste si už upiecť orechový suchár? Tento tip nám poslala Lucia, a okrem toho, že jeho príprava vyzerá jednoducho, chutí naozaj výborne. Odporúčame ako cukrovinku k čaju a káve.
Na prípravu budeme potrebovať:

150g práškového cukru
4 bielka
150 g hladkej múky
1vrecko mandlí
50g orechov
50g lieskovcov
50g kandizovaného ovocia (malé kúsky)
50g hrozienok

Postup prípravy:

Z práškového cukru a bielok vyšľaháme sneh. Pridáme mandle, orechy, lieskovce, kandizované ovocie a hrozienka. Zmes vylejeme do vymasteného a múkou vysypaného srnčieho chrbáta. Pečieme pri 160 stupňoch 25 až 30 minút. Po vychladnutí krájame na tenké plátky a potom sušíme v rúre.

orechovy, suchar, recepty

Suchár uskladnite vo vzduchutesnej nádobe, aby nenavlhol a ostal chrumkavý.

Dobrú chuť!

Text a foto: Lucia Janzova


-->




Komentáre

Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
xxx | 09.02.2014, 15:14
vyskúšam
Jofhan | 22.02.2012, 17:27
A múku si nasypem na hlavu
coldbery | 10.11.2013, 19:58
šak to je samozrejme , že múka ide do cesta....zabudla ...nevdi aj to sa stáva...treba si vedieť domyslieť :)
mnam | 21.02.2012, 21:13
tento suchar poznam osobne skoda ze len z vianocneho obdobia ale je to mnam pecivo k telke..:) miska na posedenie
Prečítajte si
Reklama