/ Recepty /

Čajový punč

cajovy punc

Recept na čajový punč s ovocným džúsom, teplý nápoj na jesenné večery

2 vrecúška čierneho čaju
100 ml horúcej vody
500 ml červeného hroznového džúsu
500 ml pomarančového džúsu
50 g cukru
1 bal Vanilínového cukru Dr. Oetker
celá škorica (podľa chuti)
klinček celý (podľa chuti)

1. V horúcej vode necháme cca 3 minúty vylúhovať vrecúška čaju.
2. Oba džúsy spolu prevaríme v hrnci s cukrom a vanilínovým cukrom. Z čaju vyberieme vrecúška a prilejeme ho k džúsu. Vmiešame škoricu a klinček.
3. Servírujeme v hrnčekoch z varného skla.

TIP pre neabstinentov: Do punču pridáme 2 PL rumu!

Vyskúšané a osvedčené recepty Dr. Oetker

Komentáre

Pridaj komentár

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám ani na ňu nebudeme nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov. Ak sa vám nechce zakaždým zadávať prezývku a email, využite možnosť bezplatnej registrácie.

Ak už registráciu máte, prihláste sa.