/ Recepty /

Mocca korunka

mocca korunka

Recept na kávový pudingový dezert s čokoládou a orechami

1 bal Créme Olé čokoláda
300 ml mlieka
1 PL instantnej kávy
1 PL horúcej vody
250 ml smotany na šľahanie
1 bal Vanilínového cukru Dr. Oetker
1 bal Smeta-fixu Dr. Oetker
1 bal Polevy tmavej Dr. Oetker
nahrubo nasekané orechy na ozdobu 

1. Do vyššej nádoby nalejeme mlieko a vsypeme do neho Créme Olé. Pripravíme podľa návodu na obale. Šľaháme ručne metličkou alebo elektrickým šľahačom asi 3 minúty do zhustnutia. Puding rozdelíme do sklenených pohárov.

2. Mocca šľahačka: Instantnú kávu zalejeme v hrnčeku horúcou vodou a necháme vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom, Smeta-fixom a vychladenou kávou. Šľahačkou naplníme cukrársky sáčok na zdobenie s hviezdicovitým výrezom a bohato ozdobíme puding v pohároch.

3. Dozdobíme polevou rozohriatou podľa návodu na obale a posypeme nahrubo nasekanými orechami.

Vyskúšané a osvedčené recepty Dr. Oetker

Komentáre

Pridaj komentár

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám ani na ňu nebudeme nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov. Ak sa vám nechce zakaždým zadávať prezývku a email, využite možnosť bezplatnej registrácie.