![mocca korunka](https://urobsisam.zoznam.sk/wp-content/uploads/images/ilustracne/mocca_korunka.jpg)
Mocca korunka
Recept na kávový pudingový dezert s čokoládou a orechami
1 bal Créme Olé čokoláda
300 ml mlieka
1 PL instantnej kávy
1 PL horúcej vody
250 ml smotany na šľahanie
1 bal Vanilínového cukru Dr. Oetker
1 bal Smeta-fixu Dr. Oetker
1 bal Polevy tmavej Dr. Oetker
nahrubo nasekané orechy na ozdobu
1. Do vyššej nádoby nalejeme mlieko a vsypeme do neho Créme Olé. Pripravíme podľa návodu na obale. Šľaháme ručne metličkou alebo elektrickým šľahačom asi 3 minúty do zhustnutia. Puding rozdelíme do sklenených pohárov.
2. Mocca šľahačka: Instantnú kávu zalejeme v hrnčeku horúcou vodou a necháme vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom, Smeta-fixom a vychladenou kávou. Šľahačkou naplníme cukrársky sáčok na zdobenie s hviezdicovitým výrezom a bohato ozdobíme puding v pohároch.
3. Dozdobíme polevou rozohriatou podľa návodu na obale a posypeme nahrubo nasekanými orechami.
Komentáre