Vieme, čo jeme?

25.05.2016
25.05.2016
Vieme, čo jeme?

Posvieťme si na tradičné špekáčiky. Mala by to byť slovenská špecialita, ktorá má u nás dlhoročnú tradíciu... Tak čo má teda obsahovať tradičný špekáčik, ako má vyzerať, voňať a ako má po upečení chutiť?

Špekáčiky od spoločnosti Gašparík - Mäsovýroba Vás zaručene nesklamú. Spĺňajú všetky požadované vlastnosti, sú to tradičné špekáčiky, ako ich poznáme z čias nedávno minulých. Navyše boli ocenené značkou kvality Slovak Gold.

Nielen chutia ako špekáčiky, ale aj tak vyzerajú... V obchode ich rozoznáte na prvý pohľad. Krásne zlatohnedé, plnené v hovädzom čreve, od napodobenín bledoružovej farby ich rozoznáte okamžite. Sú pevné, určite si ich nepomýlite so žiadnym párkom či klobásou a červená šnúrka, ktorou sú preväzované (nie klipsované hliníkovou sponou), nie je zo zápästia predavačky, ale je poznávacím znamením spoločnosti Gašparík – Mäsovýroba.
Podiel bravčového a hovädzieho mäsa prevyšuje požiadavky slovenskej normy, spolu až 72% podiel mäsa. Náš špekáčik je po rozkrojení na reze tmavo ružovej farby s kúskami slaninky.

No a tá vôňa, určite budete cítiť čerstvú údeninu, slaninku, korenie, samé dobroty. Teraz už len dať pozor, aby ste to s tými dobrotami pri ohníku neprehnali.

Pokiaľ chcete spoznať naozaj dobrý špekáčik, musíte ho hodiť na oheň. Až tam spoznáte, ako dobrý naozaj je. Tie naše budú stále pevné, ale na druhej strane šťavnaté a chutné. Pri opekaní totiž špekáčiky nesmú tiecť, ohýbať sa, dokonca rozpadať sa už vôbec nie!

A rada na záver? Vážte si svoje peniaze a plaťte len za kvalitu, ktorú si zaslúžite. Spoločnosť Gašparík - Mäsovýroba na Vás triky neskúša...

www.gasparikmasovyroba.sk 

Prečítajte si
Reklama