20
/
21
Po pár dňoch, keď už je lekvár vychladnutý, sa môžeme pustiť do konzumácie.
Zdroj: Lukáš Urblík
Späť na článok
Zvýšilo vám hrozno? Pripravte si z neho tento výborný hroznový lekvár v kotlíku
20
/
21
Prihlásenie
Registrácia
E-mail
Heslo
Prihlásiť sa
Zapamätať
Obnoviť zabudnuté heslo
Prezývka
E-mail
Heslo pošleme na zadanú emailovú adresu. Prosím skontrolujte aj priečinok Spam.
Vaša emailová adresa bude uchovávaná a spracúvaná spoločnosťou JAGA GROUP, s.r.o. na zabezpečenie služieb pre zaregistrovaného používateľa portálu Urob si sám po dobu trvania registrácie. Pozrite si naše úplné
podmienky spracovania osobných údajov
.
Registrovať
Prihlásiť sa
Registrácia