5. Na vymastený a múkou vysypaný plech rozdeľte rovnomerne približne 2/3 mrveničky – tak aby bol plech takmer celkom pokrytý. Na vrstvu mrveničky rovnomerne pridajte tvarohovú plnku. Odporúčame ju rozložiť pomocou naberačky, rozhodne ju nenalievajte priamo z nádoby, rozdelenie by nebolo rovnomerné. Na tvarohovú plnku rovnomerne rozložte vybrané ovocie v primeranom množstve – my sme použili 150g rozmrazených malín a 1/2 veľkej konzervy zaváraných jahôd. Výborné sú aj nastrúhané jablká s hrozienkami, marhuľový či broskyňový kompót a bobuľové ovocie (ríbezle, egreše, čučoriedky, atď.). Na ovocie rozdeľte zvyšok mrveničky. foto: Anna Martausová
Pri používaní tejto stránky spracúvame cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v prehliadači. Viac infoSúhlasím
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.