10
/
13
Keď máte črevo ponadievané, v 15 až 20 cm vzdialenostiach črevo skrúťte a vzniknú vám klobásky.
Zdroj: Miro Pochyba
Späť na článok
Mäsiar Jožko prezradil svoj tajný recept: Takto si vyrobíte tú najchutnejšiu domácu klobásu!
10
/
13
Prihlásenie
Registrácia
E-mail
Heslo
Prihlásiť sa
Zapamätať
Obnoviť zabudnuté heslo
Prezývka
E-mail
Heslo pošleme na zadanú emailovú adresu. Prosím skontrolujte aj priečinok Spam.
Vaša emailová adresa bude uchovávaná a spracúvaná spoločnosťou JAGA GROUP, s.r.o. na zabezpečenie služieb pre zaregistrovaného používateľa portálu Urob si sám po dobu trvania registrácie. Pozrite si naše úplné
podmienky spracovania osobných údajov
.
Registrovať
Prihlásiť sa
Registrácia