Pečené gaštany

  • Autor
    Téma
  • hladnyjozo

    Na margo dnešného článku ma napadlo, či máte aj vy nejaké osvedčené postupy, ako si najlepšie upiecť gaštany. Dajte tipy, lebo ja stále len tápem a vždy sa mi ich podarí upiecť nejako ináč 😀

    Odpoveď
  • Milan

    Hlavne, že neublížilo.

    Odpoveď
  • majmar

    my ich pečieme takto: narezať do kríža, namočiť na pár minút do vody, kým sa rozpáli rúra.. potom upiecť v rúre, najlepšie na plechu vystlanom alobalom, lebo gaštany zasvinia plech, zle sa potom umýva.. pečieme asi na 210 stupňov pol hodku.. pekne sa otvoria, ľahko sa olúpu..

    Odpoveď
Odpoveď na: Pečené gaštany



Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám ani na ňu nebudeme nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov. Ak sa vám nechce zakaždým zadávať prezývku a email, využite možnosť bezplatnej registrácie.

Zrušiť