plynový krb
Zdroj: Karma Slovakia

Krb na dobrú náladu za každého počasia

Firma KARMA bola založená v 1910 významným českým podnikateľom Karlom Macháčkom. Hlavnou činnosťou firmy bola výroba plynových spotrebičov. V roku 1992 sa KARMA transformovala na akciovú spoločnosť. Spoločnosť prešla rozsiahlou rekonštrukciou a technologickou inováciou. V roku 1998 získala svoj prvý certifikát akosti podľa noriem ISO 9001 a je aj nositeľom ocenenia SUPERBRANDS 2018.

V dnešnej dobe Karma a.s. disponuje širokým portfóliom výrobkov. Z radu vykurovacích telies sú to BETA, GAMAT a nová línia voľne stojacich plynových krbov s odťahom spalín cez stenu alebo do komína, ďalej vstavané plynové krbové vložky s odťahom spalín cez stenu alebo do komína.

Plynové krby KARMA vyrába pod názvami Decore, Absolute, Intelligence, Sense, Art, Effect, Ideal, Grace. Plynové krbové vložky KARMA vyrába pod názvami Style, Elegance a Noblesse.

plynový krb
Zdroj: Karma Slovakia

Výhody plynového krbu

• Oproti klasickým krbom umožňuje nastavenie požadovanej teploty v miestnosti, ktorú plynový krb automaticky udržiava bez nutnosti ďalšej obsluhy.

• Pri kúrení plynovým krbom nemusíte prikladať. Odpadá tak starosť s prípravou a uskladňovaním paliva, likvidáciou popola a neporiadkom.

• Inštalácia krbu je vhodná pre všetky interiéry.

• Napriek tomu, že je palivom plyn, plápolajúci oheň je porovnateľný s ohňom v krboch na drevo. Plynový plameň plápolá medzi keramickými komponentmi a vytvára ilúziu dreveného ohniska.

• Krby sú vybavené poistkou, ktorá pri neprirodzenom ťahu spalín automaticky uzavrie prívod plynu.

• Odolávajú teplotám pod bodom mrazu bez vplyvu na ich funkčnosť.

• Médium môže byť zemný plyn, ale aj propán-bután.

• Krby sa vyznačujú vysokou bezpečnosťou.

Plynové krby KARMA sa vyznačujú jednoduchou obsluhou a okamžitým vykurovaním bez väčších príprav.

Viac informácií na www.karma.sk

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje