Vynikajúca cukrovinka iba z 3 ingrediencií
Galéria (10)

Vynikajúca cukrovinka iba z 3 ingrediencií

Na výrobu týchto skvelých bonbónov budeme potrebovať iba tri ingrediencie. Kondenzované mlieko, kakao a maslo.

Galéria

bonbón, recept
recept na pečenie, Kapučínový zákusok s banánmi
bonbón, recept
bonbón, recept
bonbón, recept
bonbón, recept
bonbón, recept
recept na pečenie, Kapučínový zákusok s banánmi
Ingrediencie:

1 kondenzované mlieko sladené, zahustené – Salko
3 PL kakaa
30 g masla
na obaľovanie ( čoko ryža, kakao, kokos…  podľa chuti)

Postup:

Do panvice dáme kondenzované mlieko, pridáme 3 PL preosiateho kakaa a maslo. Na miernom ohni povaríme cca 8 – 10 minút od bodu varu. Stále miešame, má tendenciu prihorieť. Keď začne hmota hustnúť, odstavíme ju z ohňa. Celú zmes prelejeme na tanier a necháme cca 1/2 hodiny vychladnúť.

Potom malou lyžičkou odkrajujeme z masy a formujeme guľky vo veľkosti menšieho vlašského orecha. Ruky je dobre potrieť maslom, a tak šúľať guľky. Ja som si cca po každej tretej guľke umyla ruky studenou vodou a guľky sa formovali v pohode. Ušúľané guľky obalíme v obaľovacej zmesi podľa vlastnej chute. Uložíme do servírovacích papierov. Skladujeme v chladničke v uzatvorenej dóze.

http://adkas-tastyfood.blogspot.sk

  1. relka says:

    fuj, vyzerá to hnusne, ako napdnute cervíkmi

    1. disqus_E3fGMkIO5H says:

      co mas proti cervom,maso ako maso,a urcite zdravsie ako dnesne anabolikove kravy a kury

    2. Jakub Bortak says:

      tvoj mozog je napadnuty, ty vylizanec!

      1. relka says:

        určite to napadnutie mozgu poznas z vlastnej skúsenosti, chudáčik daj sa liečit, Bortak

  2. Danka says:

    sikovny recept… rychly , sladky 😀 mnam!

  3. Maria says:

    Relka ty si teda debil… naprdni sa sam… recept je vynikajuci a košičem vyzera vyborne.

    1. relka says:

      Ty si určite vyšší stupeň, teda imbecil – Maria.Čo rozsievaš, to žneš. Moj nazor je, že vyzerá odporne. Keď má niekto iný názor ako ty, začneš ho hneď urážať. Nechaj ľudí vyjadriť názor a staraj sa o seba. Vyhľadaj odbornú pomoc.

      1. spenccer says:

        Chcel by som jesť Tvoj vrchol kulinárskeho umenia, relka. Viem si predstaviť, aké gurmánske orgazmy svojím hosťom pripravuješ.

  4. Andrea says:

    V Anglicku tento recept robili kamarátky z Brazílie a tvrdili , že je to ich ,, národný koláč ,, =) ale nespomeniem si na originálny názov.

  5. dada says:

    prosím vás, ako dlho sa to dá skladovať? koľko pred Vianocami už to môžem urobiť? vyzerá to super a je to veľmi jednoduché 🙂

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje