mocca korunka

Mocca korunka

Recept na kávový pudingový dezert s čokoládou a orechami

1 bal Créme Olé čokoláda
300 ml mlieka
1 PL instantnej kávy
1 PL horúcej vody
250 ml smotany na šľahanie
1 bal Vanilínového cukru Dr. Oetker
1 bal Smeta-fixu Dr. Oetker
1 bal Polevy tmavej Dr. Oetker
nahrubo nasekané orechy na ozdobu 

1. Do vyššej nádoby nalejeme mlieko a vsypeme do neho Créme Olé. Pripravíme podľa návodu na obale. Šľaháme ručne metličkou alebo elektrickým šľahačom asi 3 minúty do zhustnutia. Puding rozdelíme do sklenených pohárov.

2. Mocca šľahačka: Instantnú kávu zalejeme v hrnčeku horúcou vodou a necháme vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom, Smeta-fixom a vychladenou kávou. Šľahačkou naplníme cukrársky sáčok na zdobenie s hviezdicovitým výrezom a bohato ozdobíme puding v pohároch.

3. Dozdobíme polevou rozohriatou podľa návodu na obale a posypeme nahrubo nasekanými orechami.

Vyskúšané a osvedčené recepty Dr. Oetker

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje