cajovy punc

Čajový punč

Recept na čajový punč s ovocným džúsom, teplý nápoj na jesenné večery

2 vrecúška čierneho čaju
100 ml horúcej vody
500 ml červeného hroznového džúsu
500 ml pomarančového džúsu
50 g cukru
1 bal Vanilínového cukru Dr. Oetker
celá škorica (podľa chuti)
klinček celý (podľa chuti)

1. V horúcej vode necháme cca 3 minúty vylúhovať vrecúška čaju.
2. Oba džúsy spolu prevaríme v hrnci s cukrom a vanilínovým cukrom. Z čaju vyberieme vrecúška a prilejeme ho k džúsu. Vmiešame škoricu a klinček.
3. Servírujeme v hrnčekoch z varného skla.

TIP pre neabstinentov: Do punču pridáme 2 PL rumu!

Vyskúšané a osvedčené recepty Dr. Oetker

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.